Τηλεφωνήστε μας2810 255195

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...

Είμαστε μία κρητική εταιρία που απαρτίζεται από έμπειρους Ασφαλιστικούς συμβούλους. Έχουμε τις ασφαλιστικές λύσεις, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Προτείνουμε λύσεις από διάφορες εταιρίες, με μοναδικό στόχο την ασφάλεια σας χωρίς όμως να δεσμευόμαστε από αυτές. Οι πελάτες μπορούν να μας εμπιστεύονται καθώς παρέχουμε αντικειμενικές και αμερόληπτες συμβουλές για την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η άμεση και διαρκής ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών της και ταυτόχρονα η διεύρυνση του εύρους των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Με ακεραιότητα, αξιοπιστία και σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική, στεκόμαστε στο πλευρό σας προκειμένου να ικανοποιούμε οποιεσδήποτε ανάγκες σας. Σχεδιάζουμε το μέλλον, με πελατοκεντρική αντίληψη, δημιουργώντας έτσι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ουσιαστικής σχέσης ανάμεσα στον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, με ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση και ταχύτητα στις αποζημιώσεις. Παράλληλα εγγυούμαστε την άριστη συνεργασία με μία από τις πιο υγιείς εταιρίες της χώρας.


Copyright 2017 © Ασφάλειες Κρήτη