Τηλεφωνήστε μας2810 255195

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Υγεία …το πολυτιμότερο αγαθό! Μέλημα μας, η άμεση ανταπόκριση σε απλά ζητήματα υγείας αλλά και σε όσα απαιτούν μακρά περίοδο νοσηλείας.

Γι’ αυτό, έχουν σχεδιαστεί ολοκληρωμένα Προγράμματα Υγείας που ανταποκρίνονται πληρέστατα σε οποιαδήποτε ανάγκη χρίζει πρόληψης ή άμεσης αντιμετώπισης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά όλους εσάς που επιθυμείτε την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων. Με την Απλή Ασφάλιση Ζωής οι οικείοι σας, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε όλα τα έκτακτα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν (π.χ. φόρος κληρονομιάς, μειωμένο εισόδημα της οικογένειας που πρέπει να αναπληρωθεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αποπληρωμή δανείων κ.α.). Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επιχειρηματίες αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες, που επιθυμούν την πλήρη διασφάλιση της επιχείρησής τους.

  • Παροχή κεφαλαίου, που εξασφαλίζει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Ευελιξία στην επιλογή του επιθυμητού ύψους του κεφαλαίου (με ελάχιστο ποσό τα 3.000€) και της διάρκειας του προγράμματος ασφάλισής σας (με ελάχιστη διάρκεια το 1 έτος).
  • Προστασία με καινοτόμες συμπληρωματικές καλύψεις που αφορούν την εξασφάλιση τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας ό,τι κι αν συμβεί. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών εξετάσεων, καλύψεων Προστασίας Εισοδήματος, Ανικανότητας κ.α. .
  • Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής με καταβολή δόσεων (έως και 6 άτοκες δόσεις).

Copyright 2017 © Ασφάλειες Κρήτη